A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

Новини

Меблі для пілотних класів НУШ

       Ліцей «Лідер» отримав меблі для 2-х навчальних кабінетів, у яких навчаються учні пілотних класів НУШ. Меблі закуплені управлінням освіти завдяки перерозподілу освітньої субвенції з державного бюджету та співфінансуванню.

08:12 23.01.2024

Опорний клас безпеки відкрито в ліцеї "Престиж"

       19 січня відкрито опорний клас безпеки на базі ліцею «Престиж». Згідно з нормативами клас оформлений за зональним принципом організації освітнього простору. Оснащення класу безпеки здійснено відповідно до Примірного переліку обладнання для облаштування класів безпеки в закладах освіти. Для цього управлінням освіти закуплено меблі, навчальні стенди, мультимедійний проєктор, екран демонстраційний, акустичну систему, телевізор, ноутбук, вебкамеру, навушники та  мікрофон. Висловлюємо щиру вдячність Первомайському міськрайонному відділу Головного управління ДСНС України , Первомайському відділенню поліції охорони,  депутатам міськради Оксані Пастушок та Тимуру Глушку, адміністрації та представникам педагогічного колективу ліцею, які долучилися до оформлення класу!

10:12 20.01.2024

Нове надходження підручників

      12 січня 2024 року управління освіти Первомайської міської ради  організувало доставку з м. Миколаєва чергової партії навчальної літератури для 5-6-х класів НУШ.  Отримали велику кількість підручників з етики, географії, англійської та німецької мов, технологій, мистецтва, вступу до історії України та громадянської освіти тощо.

13:47 12.01.2024

Сучасне обладнання для кабінетів НУШ

        Управлінням освіти завдяки розподілу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на умовах співфінансування проведено тендерні закупівлі засобів навчання для закладів загальної середньої освіти, що здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти на першому (адаптаційному) циклі – 5 та 6 класи НУШ. Сьогодні заклади вже мають змогу отримати сучасне й дуже потрібне обладнання для кабінетів математики, природничих дисциплін і навіть роботи-конструктори Makeblock mBot.

14:11 02.01.2024

Засідання колегії управління освіти

       28 грудня відбулось планове засідання колегії управління освіти, на якому розглянуто важливі освітянські питання: стан роботи з обліку дітей дошкільного віку та учнів ЗЗСО Первомайської громади, стан та перспективи розвитку закладів позашкільної освіти Первомайської громади в умовах воєнного стану; звіт директора ІРЦ про роботу установи в 2023 році.

09:44 02.01.2024

Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії

     23 грудня 2023 року на базі Первомайського ліцею «Лідер» було проведено ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії. Учасниками олімпіади стали 27 здобувачів освіти 9 закладів освіти Первомайської міської територіальної громади.

11:35 25.12.2023

Вітаємо переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови

        23 грудня 2023 року на базі ліцею «Лідер»  було проведено ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови. Учасниками олімпіади стали 34 здобувачі освіти 12 закладів освіти Первомайської міської територіальної громади.

11:31 25.12.2023

Міські змагання з волейболу.

       З 18 по 20 грудня відбулись міські змагання з волейболу серед дівчат та хлопців закладів загальної середньої освіти. У змаганнях взяли участь 6 команд дівчат та 8 команд хлопців.

16:06 20.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень