A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

Вчимося використовувати соціальні мережі для просування іміджу Профспілки та посилення мотивації членства

Дата: 05.04.2024 14:03
Кількість переглядів: 18

Сьогодні для будь-якої профорганізації серед найактуальніших є завдання: розширення інформаційної присутності та підвищення іміджу Профспілки.

Саме про використання соцмережі як інструменту оперативного поширення інформації на масову аудиторію йшла мова під час семінару-практикуму, організованого президією Первомайської міської організації профспілки для голів первинок закладів дошкільної освіти громади 04.04.2024 на базі ЗДО №2.

У вступній частині заходу голова профспілки І.Сисоєва зупинилася на сучасних викликах у роботі первинних профспілкових організацій та  особливостях формування позитивного іміджу Профспілки, посиленні мотивації профспілкового членства.

А у ході практичної частини, яку проводила заступник голови профспілки Н.Олійникова, профлідери опрацювали поняття «інформування» та «пропаганда», визначали маркери для їх ідентифікації, отримали поради щодо створення контенту для пропаганди діяльності профспілкового комітету та конкретні завдання.

Учасники заходу попрацювали активно та результативно, відзначаючи актуальність питання, що розглядалося, адже ми маємо прагнути, щоб дії профспілки були ефективними не тільки у звичайній реальності, але й у мережевій.

Ірина Сисоєва, голова  Профспілки освітян Первомайська

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень