A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» впевнено крокують Первомайщиною

Дата: 18.03.2024 15:23
Кількість переглядів: 28

      15.03.2024 року у рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» у місті Первомайську в приміщенні гімназії № 5 відбулося урочисте відкриття ІІІ (районного) етапу змагань із баскетболу серед юнаків і дівчат.

   На заході були присутні: голова Первомайської РВА Сергій САКОВСЬКИЙ, його перший заступник Олег ЮРЧЕНКО, міський голова Первомайська Олег ДЕМЧЕНКО, заступник міського голови Володимир РЯБЧЕНКО, начальник управління освіти Світлана ТКАЧУК, головний спеціаліст МОВКФВС Олена МОШКІВ, селищні голови, очільники та заступники відділів освіти громади.

      З вітальним словом до присутніх звернулися Сергій САКОВСЬКИЙ, начальник Первомайської РВА, та Олег ДЕМЧЕНКО, міський голова Первомайська, які побажали учасникам змагань успіхів, нових досягнень та перемог.

   Участь у ІІІ етапі змагань взяли команди юнаків та дівчат із семи громад: Благодатненської, Врадіївської, Кам'яномостівської, Кривоозерської, Мигіївської та Первомайської, Синюхобрідської (10 команд, 112 учасникиів).

     У запеклій боротьбі І місце посіли команда юнаків та дівчат Мигіївської громади, ІІ місце - команди юнаків Синюхобрідської громади, дівчат Первомайської громади, ІІІ місце - команди хлопців та дівчат Кривоозерської громади.

     Переможців та призерів відзначили пам’ятними кубками, медалями та дипломами.

    Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт. Разом переможемо!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaiиvregion


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень