A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

"Позитивне батьківство"

Дата: 05.12.2023 17:51
Кількість переглядів: 47

        Сьогодні, як ніколи раніше, актуальна тема турботи про ментальне здоровʼя. Ментальне здоров’я дає сили не просто подолати важкий період життя, але й пройти його з користю для себе.

      Психіка дитини дивовижна. З одного боку – вразлива до стресів та подразників. З іншого – неймовірно пластична, легше адаптується до обставин, та швидше відновлюється. Завдання дорослого допомагати дитині постійно підлаштовувати свій ментальний приймач під різні обставини. Якщо робити це правильно та вчасно, більш імовірно, що дитина виросте стійкою та стабільною особистістю. Саме цій меті була підпорядкована серія тренінгів «Позитивне батьківство», які були організовані відділом МНPSS (тренер Наталія Натіна) на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради». Батьки під керівництвом пані Наталії вчилися підтримувати  дітей в емоційно складних ситуаціях та ознайомилися  із способами надання першої психологічної допомоги.

    А справжнім святом і логічним завершенням першого етапу тренінгів для батьків дітей з особливими освітніми потребами "Позитивне батьківство" став майстер-клас і подарунки від Міжнародного медичного корпусу. В ІРЦ була неймовірна весела атмосфера, а мами з дітьми випромінювали відкритістю та щирими емоціями радості.

                                           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень