A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

Виконуємо статутні завдання

Дата: 28.11.2023 08:39
Кількість переглядів: 57

        Відповідно до плану роботи 24 листопада 2023 року в приміщенні ліцею «Лідер» відбулося чергове засідання Ради Первомайської міської організації Профспілки працівників освіти і науки з порядком денним:

1. Про стан роботи первинних профспілкових організацій закладів освіти громади з виконання основних напрямів діяльності Профспілки.

2. Про підсумки участі в обласному конкурсі «Шкільний вчитель нового покоління».                                                                                                 

3. Про підсумки огляду-конкурсу профспілкових куточків.

 

З першого питання досвідом роботи поділилися голови первинок Олена Озернюк (Кінецьпільська гімназія), Олена Янюк (гімназія № 1), Наталія Зільєва (ЗДО № 14) та Ольга Баранська (ЦНТТУМ). Виступи профлідерів супроводжувалися фотоматеріалами, у т.ч. й про заходи, проведені у рамках Профспілкового марафону. Питання щодо мотивації профчленства та активної позиції голови первинки висвітлила Ірина Сисоєва, голова ПМОППОіН. Члени Ради активно долучилися до обговорення даного питання порядку денного, прийнято відповідне рішення.

Інформацію про підсумки участі міської організації Профспілки в обласному конкурсі «Шкільний вчитель нового покоління» присутнім донесла Наталія Олійникова, заступник голови Ради. Педагог ліцею «Ерудит» Марія Ляхова, учасниця зазначеного вище конкурсу, посіла почесне ІІІ місце і нагороджена профвиплатою від обкому Профспілки  та міської президії. Вітаємо і бажаємо подальших успіхів!

Результати огляду-конкурсу профспілкових куточків членам Ради повідомила Ольга Островська, голова комісії з питань культурно-масової, спортивної роботи та оздоровлення. На виконання постанови міської президії від 14.11.2023  № П-94.1. первинні профорганізації – переможці огляду-конкурсу нагороджені грамотами, а голови ПК – профвиплатою.

По завершенню засідання Ради проведено нараду, на якій розглядалися інформаційні матеріали щодо Бюджету України на 2024 рік та презентовано брошуру «Охороні праці – увага та ефективні дії освітянської Профспілки». Дякуємо обкому за надані матеріали.

Засідання і нарада пройшли конструктивно та результативно. Упевнено крокуємо вперед, разом до перемоги!

 

Ірина Сисоєва, голова Первомайської

міської організації Профспілки освітян

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень