A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

«Спорт єднає спілчан»

Дата: 23.11.2023 14:06
Кількість переглядів: 85

      Саме під таким гаслом 22  листопада 2023 року за ініціативи Первомайської міської організації Профспілки працівників освіти та підтримки управління освіти, в рамках проведення профспілкового марафону, з метою залучення освітян до активних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, орієнтації  на здоровий спосіб життя, організації активного відпочинку відбулися спортивні змагання-розваги  серед працівників закладів загальної середньої освіти громади.

     В урочистому відкритті спортивного свята взяли участь Володимир Рябченко, заступник міського голови, Тимур Глушко, депутат міської ради, Ірина Сисоєва, голова міської організації Профспілки освітян.

    До вітання учасників змагань долучилися вихованці Дитячо-юнацького центру національного відродження, подарувавши їм  свої танцювальну композицію «Музика дика»  та танок «Хіп хоп».

У спортивних змаганнях (5 естафет) взяли участь 12 команд ЗЗСО.

        За підсумками змагань переможцями визнані ліцей «Ерудит», гімназії № 1 та № 5. Команди нагороджені кубками та грамотами, а спілчани-члени команд-переможців отримали від Первомайської міської організації Профспілки освітян профвиплату розмірі 1000 грн., 900 грн. та 800 грн. відповідно. Кожен член команд-учасниць відзначений профвиплатою у розмірі 200 грн. та  корисним презентом від депутата міської ради Тимура Глушка. Заохочувальні призи від міської президії Профспілки вручено й Наталії Жигалюк, директору Підгороднянської гімназії, члену команди закладу, та Ользі Мещеряковій, капітану команди гімназії № 5, іменинниці.

      Усі присутні на цьому спортивному святі отримали величезне задоволення та значний заряд позитивної енергії, а головне – переконалися, що Профспілка дбає про фізичне здоров’я спілчан, працює на згуртування колективів.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість  провести таке свято. Разом до Перемоги!

Голова профспілки Сисоєва І.В.


 


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень