A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти
Первомайської міської ради Миколаївської області

Обговорюємо важливі питання

Дата: 23.09.2023 14:00
Кількість переглядів: 33

        Відповідно до плану роботи 22 серпня 2023 року в приміщенні ліцею «Лідер» відбулося розширене засідання президії Первомайської міської організації Профспілки працівників освіти.

      Учасники засідання розглянули питання кадрового забезпечення закладів освіти, зупинилися на основних складових заробітної плати педагогів. У 2023/2024 н.р. розмір надбавки за престижність становить у середньому 25% по громаді, здійснюються виплати усіх доплат, передбачених законодавством, надається щорічна винагорода педагогам та премія іншому персоналу до професійного свята.

       Профлідери активно долучилися й до обговорення нового Положення про атестацію педпрацівників. У нагоді стали матеріали, надані обкомом Профспілки, та Узагальнені відповіді на питання щодо застосування Положення, підготовлені ЦК Профспілки.

       Належну увагу присутні приділили і діям галузевої, обласної та міської організацій Профспілки щодо захисту соціально-економічних інтересів працівників та їх матеріальної й моральної підтримки.

З інформацією про підсумки організації оздоровлення спілчан та їхніх дітей присутніх ознайомила бухгалтер ПМОППОіН Ольга Радоуцька.

      Засідання пройшло конструктивно та результативно, з кожного питання прийняті відповідні рішення.

      По завершенні заходу голова міської організації Ірина Сисоєва привітала колег з прийдешніми святами. Разом упевнено крокуємо до ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень